premi-santa-maria4 alumnes del grup de 4t d’ESO de ciències han sigut els guardonats amb el primer premi del concurs escolar “La ciutat de Vila-real cap al desenvolupament sostenible”. Promogut per l’Ajuntament de Vila-real, aquesta és una de les activitats que han tingut lloc durant el 12é Mes de la Sostenibilitat.

En la gala de cloenda, que se celebrarà dijous 27 a les 19h a la casa dels Mundina, Marta Antolí, Teresa Romero, Jorge Flor i Rafa Renau no sols recolliran el premi, sinó que exposaran el seu projecte davant del públic assistent. La idea sobre la qual han treballat, mereixedora del guardó, ha estat una proposta per a la recollida selectiva de bioresidus a nivell local.

El nostre centre és un col·laborador habitual de les activitats del Mes de la Sostenibilitat i les Jornades d’Educació Ambiental, totes elles promogudes per l’Ajuntament de Vila-real. Tot i això, cal dir que en els darrers 5 anys, el col·legi Santa Maria ha sigut premiat en 7 certàmens científics de caràcter local, provincial, nacional i internacional. En tots ells, la investigació ha estat dirigida pel professor Sisco Marco.

Pin It on Pinterest

Share This