Amb menys d’un curs de vida, el Comité de Sostenibilitat del Col·legi Santa Maria ja ha assolit un dels objectius que es va plantejar a inicis de curs. D’entre totes les idees plantejades pels alumnes-membres ara fa huit mesos, el primer èxit ja ha arribat.

Concretament, ens referim a la participació en la campanya MOBILITZA’T per la Selva, una campanya promoguda per l’Institut Jane Goodall i de la qual ja vos vam informar al desembre. Així doncs, portant telèfons mòbils que havien deixat de fer la seua funció, hem aconseguit salvar una ximpanzé anomenada Aznac. Aquests telèfons són reciclats per evitar l’extracció del coltan, un valuós mineral que, quan és extret de diversos territoris del Congo, en provoca la caça furtiva.

En segon lloc, el Comité de Sostenibilitat vol informar-vos del projecte que ja ha iniciat i que es desenvoluparà el proper curs. Després de sol·licitar-ho i de demostrar el compromís mediambiental del nostre col·legi, hem estat admesos dins del programa “Roots&Shoots” (arrels i brots) que es desenvolupa a nivell mundial. Roots&Shoots és el programa educatiu de l’Institut Jane Goodall, que compta actualment amb uns 700.000 integrants en més de 50 països. Junts, jóvens de totes les edats desenvolupen projectes d’aprenentatge que fomenten el respecte i l’empatia per tots els sers vius, que promouen l’enteniment entre totes les cultures i creències i que motiven a cada inidividu a actuar per fer del món lloc millor.

Segur que, en breu, rebreu més notícies dels avanços del Comité de Sostenibilitat del Col·legi Santa Maria.

Pin It on Pinterest

Share This