En els sis mesos que portem de curs, el Grup Solidari del col·legi Santa Maria ja ha portat a terme diverses activitats: xarrades de conscienciació, recollida d’aliments o suport a diverses campanyes solidàries i benèfiques com la de la Joventut Antoniana de Vila-real.

Com sabeu, la més recent ha estat la celebració del DENIP (Dia Escolar de la No-violència i la Pau) el passat 30 de gener. Durant l’esmorzar solidari, cada membre del centre va poder adquirir per 2€ un tiquet que li permetia “comprar” racions. Després del recompte, podem anunciar que es van replegar 492€. Però a aquesta quantitat cal sumar un altre import que el professorat va ajuntar el dia de la Festa de Nadal. En lloc de fer el típic “Amic invisible”, cada professor va aportar en metàl·lic la quantitat desitjada. I entre totes les aportacions i la col·laboració de la Cooperativa Obispo Climent, es van recollir 460€ més.

Per tant, si sumem les dues quantitats, el total ascendix a 952€, que es destinaran a l’ONG Entreculturas, entitat amb qui col·laborem des de fa més de 10 anys. En concret, enguany els diners es destinaran al projecte d’educació intercultural que l’entitat està desenvolupant a l’Amazonia boliviana.

Per acabar, cal afegir que la Cooperativa Obispo Climent va lliurar el dia de la Festa de Nadal una aportació de 250€ als representants de la Joventut Antoniana per a la seua campanya “Regala un juguete”.

De part del Grup Solidari, vos transmetem les gràcies pel recolzament i per la col·laboració en totes les campanyes.

Pin It on Pinterest

Share This