Apreciades famílies:

En primer lloc, volem donar-vos la benvinguda al Col·legi Santa Maria. Creiem fermament que, en el procés d’ensenyament-aprenentatge, el compromís individual i la feina constant de l’alumnat és la clau de l’èxit. Tot i això, també pensem que l’ajuda, la supervisió i la col·laboració del professorat i la família és necessària per assegurar les bones pràctiques de l’estudiant.

Amb eixa finalitat, volem comunicar-vos que teniu a la vostra disposició molts canals per fer el seguiment de la marxa i l’evolució acadèmica del vostre fill i filla. Per exemple, tot el professorat del centre disposa d’un correu electrònic personal on atendran les vostres consultes, així com també tenen una hora setmanal d’atenció a les famílies (amb cita prèvia demanada al professor per correu o a Secretaria).

A més, al Col·legi Santa Maria treballem amb la plataforma on line ClickEdu, amb la qual podeu consultar des del vostre ordinador, mòbil o tauleta els deures, el dia a dia del centre, però també el seguiment de les tasques, les notes, el calendari de treballs i exàmens o el compliment de la normativa del centre (s’adjunta un arxiu pdf amb les nocions bàsiques de la plataforma). Per a entrar, necessiteu un usuari i contrasenya. El vostre tutor/a vos facilitarà aquesta informació en les reunions informatives de la setmana pròxima:
Dimarts 24 de setembre: 1r i 2n de Batxillerat  (hora 19:00 h)
Dimecres 25 de setembre: 3r i 4t d’ESO   (hora 19:00 h)
Dijous 26 de setembre: 1r i 2n d’ESO   (hora 19:00 h)

Una salutació

Pin It on Pinterest

Share This