Encetem el compte enrere per a viure la III edició de la Fira de la Ciència, que celebrarem els dies 27 i 28 d’abril de 2023.

El curs passat vam celebrar la II edició, que ens va oferir la gran oportunitat de conviure amb la ciència. Durant els dies 26 i 27 de maig de 2022, el nostre centre va organitzar i acollir un total de 13 activitats, mostres, concursos i tallers elaborats per tots els departament didàctics i tot l’alumnat del centre. I sobretot, 60 estudiants de 3r, 4t d’ESO i 1r de Batxillerat van mostrar el procés i resultat dels 22 projectes d’investigació que estaven portant a terme des de diverses assignatures.

Aquest event no hauria estat possible sense l’Ajuntament de Vila-real, la Càtedra d’Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real, l’UJI, la Fundació Oceanogràfic, AVAMET, els exalumnes del centre i l’empresa Personas y Tecnología SL.

L’edició del 2023 ja està en marxa. I enguany, amb l’estrena del VILACIÈNCIA per als estudiants de tot Vila-real. Comencem el compte enrere. Vos deixem algunes imatges per recordar l’edició del curs passat.

Premsa sobre la II Fira de la Ciència:

https://castellondiario.com/ii-feria-de-la-ciencia-del-santa-maria-en-vila-real/

https://www.elperiodicomediterraneo.com/vilareal/2022/05/28/ayudas-vila-real-colegios-institutos-ies-vocacion-cientifica-66624039.html

https://castellonplaza.com/benllochanunciaunalineadeayudasparalosproyectosinvestigadoresdeloscentroseducativos

https://castellondiario.com/ii-feria-de-la-ciencia-del-santa-maria-en-vila-real/

 

https://www.elperiodic.com/vila-real/colegio-santa-maria-vila-real-convive-ciencia-feria_826003

 

Pin It on Pinterest

Share This