La II edició de la Fira de la Ciència ha estat una gran oportunitat per als vila-realencs de conviure amb la ciència. Durant els dies 26 i 27 de maig, el nostre centre ha organitzat i acollit un total de 13 activitats, mostres, concursos i tallers elaborats per tots els departament didàctics i tot l’alumnat del centre. I sobretot, els 60 estudiants de 3r, 4t d’ESO i 1r de Batxillerat han mostrat el procés i resultat dels 22 projectes d’investigació que s’estan portant a terme des de diverses assignatures.

Volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Vila-real, a la Càtedra d’Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real, a l’UJI, a la Fundació Oceanogràfic, a AVAMET, als exalumnes del centre i a l’empresa Personas y Tecnología. Tots ells han col·laborat a fer realitat esta II Fira de la Ciència. Però, sobretot, necessitem felicitar a tot l’alumnat, famílies i professorat, que han demostrat la més gran implicació i compromís.

Ara comença ja la preparació de l’edició del curs que ve. Moltes gràcies a tots i totes.

Premsa sobre la II Fira de la Ciència:

https://castellondiario.com/ii-feria-de-la-ciencia-del-santa-maria-en-vila-real/

https://www.elperiodicomediterraneo.com/vilareal/2022/05/28/ayudas-vila-real-colegios-institutos-ies-vocacion-cientifica-66624039.html

https://castellonplaza.com/benllochanunciaunalineadeayudasparalosproyectosinvestigadoresdeloscentroseducativos

https://castellondiario.com/ii-feria-de-la-ciencia-del-santa-maria-en-vila-real/

 

https://www.elperiodic.com/vila-real/colegio-santa-maria-vila-real-convive-ciencia-feria_826003

 

Pin It on Pinterest

Share This